Leivaliit
  • Uudised
  • Leivaliidust+
    • Üldinfo
    • Liikmed / Toetajad
    • Eesti Leivaliidu põhikiri
  • Leivast+
    • Rukkileib
    • Tööstusest
    • Retseptid
    • Leivanädal
  • Kutsekvalifikatsioon+
    • Kutseeksamid 2023 kevadperioodil
    • Kutse andmine
    • Kutseeksamikeskused
    • Kutsestandardid
    • Hindamisstandardid
    • Hindamislehed ja juhendid
    • Õppematerjalid
    • Tehnoloogilised juhendid+
      • Abipagar, tase 3 kutseeksam
      • Pagar, tase 4 kutseeksam
      • Kondiiter, tase 4 kutseeksam
    • Väljastatud kutsetunnistused
  • Kontakt
  • Leivanädal 2014

    Avaleht // Leivanädal 2014

    Viis soovitust, miks süüa rukkileiba?

    Rukkileib hoiab seedimise korras ja väldib kõhukinnisust aga kuna inimesed on üha rohkem seotud istuva tööga ja muidu väheliikuva eluviisiga, siis esineb seedeprobleeme tunduvalt rohkem. Täisteraleib reguleerib veresuhkru taset, mille...

    Leiba ei asenda

    Kiudainerikas täisterarukkileib on tervislik ja täidab hästi kõhtu Toitumisspetsialistid soovitavad süüa täisteraviljatooteid igal söögikorral. Eriti kasuliku ja tervisliku mõju annavad täisteraviljatoodetele kiudained. Aga peale selle sisaldavad need B- ja E-vitamiini,...

    Leib teeb targaks ja tugevaks

    Esmaspäeval algas Eesti Leivaliidu teavituskampaania „Leiba ei asenda“, mis kutsub eestimaalasi üles sööma rukkileiba, mis sobib oma kiudaineterikkuse poolest on igapäevasele toidulauale. Eesti Leivaliidu juhi Uno Kaldmäe sõnul peavad eestimaalased leivast...

    Uudised

    Kutseeksamid 2023 kevadperioodil
    Kondiitri valdkonna kutseõpetajate 2. koostööpäev Tartu Rakenduslikus Kolledžis
    Eesti Leivaliidu grupp külaskäigul Lätis