Retseptid
Peenleiva-bruscheta
Neljale See on klassikaline itaaliapärane eelroog kodumaises kuues. Röstitud peenleib on kergem ja õrnema tekstuuriga kui rukkileib ning sobib seetõttu eriti hästi bruschetta valmistamiseks. Kellele peenleib ei maitse, võib kasutada...
Pidulik leivaterriin
Kuuele Must leib maitseb hästi koos külmsuitsutatud punase kalaga. See pidulik ja maitsev roog on ehteks igale peolauale. Paku juurde värsket salatit või palsamiäädikaga maitsestatud tomateid. 1 must vormileib (Fazer)...
Leivarullid
Neljale Tavaliste tikuvõileibade asemel võid oma külalisi üllatada rullikeeratud leivasuupistetega, mis on kui väikesed keerud. Kaunistamiseks sobivad peale kala ja krevettide ka lihatooted ja juust, kuidas sulle just parasjagu meeldib. 4 viilu vormileiba 100...
Krõbedad leivalaastud dipikastmega
Neljale Krõbedad leivalaastud on kartulikrõpsudest tervislikumad ning meeldivad nii lastele kui ka täiskasvanutele. Leivalaastud on sobiv suupiste õlle kõrvale, sest lihaleivas sisalduv suitsupeekon annab ahjus küpsedes krõpsudele veelgi parema maitse. 1 lihaleib (Saare Leib)...
Kala-leivapallid
16 tükki Leivapallidele annab meeldiva maitse soola- ja suitsuheeringas. Lihtsasti valmistatavad leivapallid sobivad peolauale eelroaks või veiniklaasi kõrvale suupisteks. 300 g tahket leiba 1 soolaheeringafilee 1 suitsuheeringafilee 2 väikest marineeritud kurki 3...