Galerii
Eesti Leivaliidu esindajad Kadriorus
Pikaajaline traditsioon näeb ette, kui uudsevili on lõigatud ja uudseleib küpsetatud, viiakse see Leivanädalal ka Kadriorgu riigipeale proovida. Kadriorus kohtusid Vabariigi Presidendiga Kaja Antons, Uno Kaldmäe ja Meelis Pärn. Jätku...
Eesti Leivaliidu Riigikogu külastus
Eesti leivaliit külastas detsembris Riigikogu, kohtus maaelukomisjoniga ja pidas aastalõpukoosolekut. Rahulikke jõule ja uue aasta algust!
Uudseleib Vabariigi Presidendile
Uudsevili on lõigatud, uudseleib küpsetatud. Traditsiooniliselt viis Eesti Leivaliit leivanädala alguse puhul uudseleiva kingituseks ka Kadriorgu, Vabariigi Presidendile.
Kaja Antons sai Valgetähe IV klassi teenetemärgi
Vabariigi President tunnustas täna Valgetähe IV klassi teenetemärgiga Eesti Leivaliidu pikaaegset liiget, Hiiuma Köök ja Pagar juhatajat Kaja Antonsi. Teenetemärgid anti üle Arvo Pärdi keskuses.
Food Fest 2018
Uudseleib Eesti Presidendile
Tänavuse uudseleiva viisid Kadriorgu Eesti Leivaliidu president Uno Kaldmäe ja Pagaripoisid OÜ juhataja Meelis Pärn. Jätku leiba, proua President!
Põllumajandusmuuseumis esitleti raamatut „Tööstuslikust leivatootmisest Eestis“
19.10.2018 esitleti Eesti Põllumajandusmuuseumis Ülenurmel raamatut „Tööstuslikust leivatootmisest Eestis“. Raamatu autorid on Kaarel Vissel ja Monika Levkin ning väljaandja MTÜ Eesti Leivaliit. Leiba õpiti tegema umbes 7000 aastat tagasi, Eestis...
Eesti leivaliidu ja Läti Leivaliidu liikmed Viljandis
24. novembril külastasid Viljandit Eesti Leivaliidu ja Läti Leivaliidu esindajad. Tutvuti ahjutootja Sveba-Dahlen Baltic tootmise ja müügikorraldusega, samuti arutati arutati uusi võimalusi edasiseks koostööks ja mõtete vahetuseks kahe riigi organisatsiooni...
Aasta Kondiiter 2017 Kadri Reinach, Eesti Leivatööstus AS
Aasta Leivategija 2017, Heiki Hallik, Päts OÜ
Uudseleib Eesti Leivaliidult President Kaljulaidile
Iga-aastast traditsiooni jälgides külastas Eesti Leivaliidu delegatsioon presidendilossi, kus anti üle uudseleib Eesti Vabariigi Presidendile. Proua Kaljulaidiga sai kohvitassi taga räägitud leivatootmise tänapäevast ja tulevikuplaanidest, samuti rukkileiva tähtsusest meie igapäevasel...