2. detsembril 2022 korraldas Eesti Leivaliit vabariigi kondiitri eriala kutseõpetajate  2. koostööpäeva  Tartu Rakenduslikus Kolledžis.

Päeva eestvedajad olid pagar-kondiitri kutseõpetajad Anneli Ummik ja Gerda Ode. Seekord oli teemadeks kondiitri kutseeksami uued tooted: Singitäidisega keedutainatort,  Laimi-sidruni pulgakook, Kohvimakroon ja Õuna-karamellitort. Toodete valmistamise järgselt toimus degusteerimine koos arutelu ja tehnoloogiliste juhendite täiendamisega.

Omavahel jagasid kogemusi Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse, Rakvere Ametikooli,  Haapsalu Kutsehariduskeskuse,  Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli, Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli ning Tartu Rakendusliku Kolledži kutseõpetajad.

Peale kutsekomisjoni poolt muudatuste heaks kiitmist ilmuvad täiendatud tehnoloogilised juhendid ELL kodulehele.

 

Tagasi