29. augustil 2022 korraldas Eesti Leivaliit vabariigi kondiitri eriala kutseõpetajatele  praktilise koostöö päeva  Tartu Rakenduslikus Kolledžis, kus teemaks oli kondiitri kutseeksami uute kondiitritoodete valmistamine.
Päeva eestvedajad olid kolledži pagar-kondiitri kutseõpetajad Anneli Ummik ja Gerda Ode.
Praktiliselt valmistati iga kutseõpetajate paari poolt järgmised tooted:
1. Šokolaaditort  
2. Krõbekattega puhv
3. Beseerull pohladega
Osalesid Helina Kruusmaa ja Terje Steinberg (Pärnumaa KHK), Diana Kaurkina ja Maria Stulova (Tallinna Teeninduskool), Dmitri Filippov, Irina Burkina (Ida-Virumaa KHK), Kristiina Saar-Rand  (Haapsalu Kutsehariduskeskus/  Kuressaare Ametikool)  ja Tiiu Tamsalu (Kuressaare Ametikool), Jaanika Liivak (Rakvere Ametikool), Õnne Tikerpalu ja Katrin Rand (Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskool), Riina Meinking, Irina Võsar, Sirje Jäär ja Ülle Soeson (Tartu Rakenduslik Kolledž)

Praktilisele osale järgnes analüüs ja kokkuvõtete tegemine ning järgmise koolituse planeerimine. 

Tagasi