7. septembril 2021 toimus Haapsalu Kutsehariduskeskuses, mis sai juunis 2021 tunnustatud pagarite ja kondiitrite kutseeksamikeskuseks, esimene pagarite kutseeksam. Õppijatele olid jaganud oma teoreetilisi teadmisi kutseõpetaja Kaire Raba ning praktilisi oskusi Lea Rand. Eksamitööna tuli kõigil valmistada 4 tunni jooksul 20 juusturulli ja 20 lehesaia glasuuriga. Peale praktilise osa sooritamist toimus toodete hindamine ja intervjuu hindamiskomisjoniga, kuhu kuulusid  Merle Truupõld, Ülle Parbo ja Lilija Suburg. Kõik 9 lõpetajat sooritasid edukalt kutseeksami. Hindamiskomisjon tänab osakonnajuhataja Enna Kallasveed eksami väga hea korraldamise eest.

Hindamiskomisjoni rõõmustas info, et õppetöö järgmisel pagarite grupil on juba alanud, kuhu pääsesid vaid parimad kuna  ühele kohale kandideeris rohkem kui 3 soovijat. 

Tagasi