14.-15.augustil 2021 toimusid Saaremaal Kipikoovi matkakeskuses peale paariaastast pausi taas Eesti Pagarite Suvemängud, seda juba 26-ndat korda. Korraldaja oli seekord Saare Leib OÜ. Osalejaid oli 8 ettevõttest ja Tartu Kutsehariduskeskusest, kokku 80 inimest.  

Mõõtu võeti nii spagettidest Pisa torni ehitamises kui ka erinevates teatevõistlustes. Võistluste üldvõitjaks tuli Saare Leib OÜ, II koht läks võistkonnale Hiiumaa Pagar ja III koht Hiiumaa Köök, mõlemad ettevõttest Hiiumaa Köök ja Pagar OÜ. Meeleoluka päeva lõpetas tantsuõhtu.  

Selle pildi alt-atribuut on tühi. Failinimi on IMG_2425-593x1024.jpeg

Täname kõigi osalejate poolt korraldajat ja toredat päevajuhti! Rõõmustame ka selle üle, et ilm soosis eelnevatele vihmastele ennustustele vaatamata meie üritust! 

Kohtumiseni järgmistel suvemängudel!

Tagasi