Reedel, 12. veebruaril 2021 said Vanemuise kontserdimajas Tartu KHK lõputunnistused kätte 124 värsket kutsespetsialisti. Sel korral seisis lõpetajate hulgas terve hulk Eesti esimesi: esimesed meisterjuuksurid, laojuhid, vanempagarid ja vanemkondiitrid. Need on 5. kutsetaseme spetsialistid, oma ala tippude tipud, kes on saanud koolist kaasa parima võimaliku ettevalmistuse maailma vallutamiseks.  
Vanempagarid omandasid uusi oskusi meisterpagar Lilija Suburgi ja vanemkondiitrid meisterkondiiter Irina Võsari käe all. Lõpetajate hulgas oli neid, kes õpetajatöö kõrval leidsid aega ja jaksu ka ise uusi oskusi omandada. Nüüd on Tartu KHKs kaks 5. taseme vanempagari kutsetunnistuse kutseõpetajat: Ülle Soeson ja Maarja Lebedev.
Tartu KHK kutsub sügisel ka teiste kutsekoolide kutseõpetajaid 5. taseme vanempagari või vanemkondiitri kutset omandama. Täpsemat teavet saab toiduainete tehnoloogia osakonna juhataja Merle Truupõllu käest kui kirjutada merle.truupold@khk.ee
Pildil tagumine rida vasakult: Jaana Hendrikson, Hele Endma, Kristel Mumm, Laura Madi, Hanna Bergmann, Siret Suigusaar, Merle Truupõld, Irina Võsar, Tiina Vaaderpass. Esimene rida vasakult: Ülle Soeson, Aljona Krikuhhina, Liisi Pakk, Andres Toom, Lilija Suburg, Anary Roosve. Pildilt puuduvad Helin Märtman ja Maarja Lebedev.

Palju õnne lõpetajatele!

Tagasi