Tallinna toidumess toimus 16. korda. Toidumess on vaheldumisi Tallinn FoodFestiga aset leidev Eesti suurim toidusektori erialaüritus. Tallinna toidumess on suunatud erialakülastajatele. Tallinna toidumessil käis kolmel päeval kokku 7230 külastajat.Messil käis ligi 400 ametikoolide toidu- ja toitlustusala õpilast. Väliskülastajaid oli hinnanguliselt 280. Messile akrediteeriti 72 ajakirjanikku või meediaväljaande esindajat.

Oma tooteid ja teenuseid tutvustasid 166 ettevõtet ja organisatsiooni. Välisfirmasid osales 36 – Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Poolast, Moldovast, Hollandist, Itaaliast, Gruusiast, Valgevenest ja Makedooniast.

Messi programmis oli kokku 13 erinevat kutsealavõistlust, tootekonkurssi ning teabeüritust. Neis osalenud ettevõtteid ja organisatsioone oli kokku üle 50. Konverentsidel, seminaridel osales kokku 290 kuulajat.


Tagasi