Video konkurss „Leib lauale“ Võistlus algab 1. November 2015 ning lõppeb 31. Jaanuar 2016 Osalejad: 8.-12. klass ning kutsekoolide õpilased. Osaleda võib üksi või meeskonnana. Teema: „Leib lauale“ Eesmärk: Eesmärgiks on kasvatada rukkileiva ja pagaritoodete tarbimist, meenutada leiva olulisust, tervislikkust ning asendamatust eestimaalase toidulaual. Tingimused: Tee video või animatsioon teemal „Leib lauale“. Töö maksimaalne pikkus on 5 min. Ning fail tuleb esitada formaadis mp4, mov või avi. Esitada võib kuni 2 tööd kooli kohta. Valmis töö: Valminud tööd saata mälupulgal või plaadil hiljemalt 31. jaanuariks 2016 aadressil: Kohila 2a, Tallinn, iCake salong. Kindlasti lisada oma kontaktandmed ning juhendaja nimi. Tööd tuleb saata pehmes turvaümbrikus. Lisainfo: raivo@leivaliit.ee, 5018665, www.leivaliit.ee Osalejaid ootavad üllatusauhinnad! Võitjad kuulutatakse välja hiljemalt 1. märts 2016

Videokonkurss

Tagasi