Pagarite suvemängud 2015 toimuvad Kastna puhkekülas

Kastna puhkeküla asub maastikukaitsealal mere ääres, Kastna poolsaarel Tõstamaa vallas Pärnumaal.

Kristallselge vesi,pehme ja soe liivarand,päikesepaiste,õhtune kuma ja päev täis tagaajamisi ning tantsu – tõeline paradiis Kastnas! Tule kohale või kruiisilaevaga,parvega,piraadilaevaga või kalapaadiga Soome lahelt – kõik on oodatud! Päev algab kruiisituristide ülelugemisega. Kontrollitakse riietust,kogutakse kokku soovilood ja tervitakse üksteist soojendusvõimlemisega.

Majutus toimub erinevate kohtade arvuga 7-es majutushoones mis asuvad merepoolses osas ja telkides. Osalejate kasutada on püstkoda- saun(ujuda saab meres),palli-ja mänguplatsid,grillimisplats(koos söe ja puudega),sise-ja välisdussid.Kui sajab vihma(juhuslikult)on peo jaoks olemas suur peotelk(koos lava,laudade ja toolidega).

Toitlustamise näidismenüü

Hommikusöök -puder toormoosiga/võiga,praetud viinerid,sink-juust,tomat- kurk,jogurt,müsli,morss,kohv/tee.

Lõunasöök -seljanka supp,hapukoor,maitseroheline,leib,sai,magustoit.

Õhtusöök -böfstrooganov,praekartul,värske salat,kringel morss,lauavesi kurgi ja sidruniga.

Võistlused

Kõik meeskonnamängud on ülesehitatud selliselt, et rakendada meeskonnatööd ning omavahelist suhtlust. Pakub kerget kehalist koormust, annab positiivset energiat ning soodustab meeskondlikku mõtlemist ja tegutsemist. Meeskondlikud võistlused:K-tähega asjade otsimine/pimesi asjade otsimine/istukil vee transport/Ping-pong palli transport/stiilseima pagari-kondiitri disainimine/kõrgeima torni ehitamine/WC-rulli transport jne.

Võistluste tippsündmus on Pappmasinate romuralli: Pappromuralli võistkonnas peab olema vähemalt 4 inimest-juht ja kaardilugeja ning 2 inimest boksis. Kui masin läheb puruks,siis antakse neile rull teipi ja natuke pappi ning masina saab boksis taas korda sättida. Papist masinal tuleb ümbert kinni võtta ja jalgadele valu anda. Distants on 3 ligi kuuekümne meetrist ringi(kokkuleppel). Võistluse eesmärk on teisi autosi rammida olles ise samal ajal kõige kiirem. Masinad ehitakse alati kohapeal valmis, ehitusaeg on üldjuhul kuni tund. Võitjaks osutub meeskond, kes finišisse jõuab kõige kiiremini,kõige stiilsemalt ja arvesse läheb loomulikult ka sõiduki välimus peale rasket rada.

Päev on olnud elamusterohke, täis nalju ja katsumusi. Õhtuses osas on tulemas eriline tantsupidu – esineb ansambel SPIDO. Bändi pauside ajal lõbusad võistlused ning õhtu lõpetavad kuulsamad tansuhitid läbi aegade.

Päevajuht ja DJ Taavi Puuorg

1.08.2015
12.00. – lipu heiskamine ja avakõned
13.00. – kosutav lõunasöök
14.00. – meeskondlikud võistlused
16.30. – pappmasinate ehitamine ja FINAAL! 17.30. – vabaaeg
19.00. – maitsev õhtusöök
20.30. – algab õhtuprogramm ans.SPIDO

2.08.2015
10.00. – hommikusöök
11.00. – auhinna tseremoonia,lipu langetamine,lõpusõnad 12.00. – asjad kokku – kojusõit

Tagasi