Seda Itaalia magusrooga saab imehästi valmistada tumedast puuviljaleivast. Mõnusad puuviljaning pähklitükid muudavad toidu maitsvamaks.
Põhi:
- 600 g puuviljaleiba
Täidis:
- 340 g maitsestamata toorjuustu (Tere)
- 3 dl vahukoort
- 1,5 dl suhkrut
- 1 tl vanillsuhkrut
- 1 sl Amaretto likööri
- 2 munakollast
Kreem:
- 3 dl kanget kohvi
- 1 dl Amaretto likööri
- 2 sl suhkrut
- kaunistamiseks kakaopulbrit
Lõika puuviljaleib esmalt viiludeks ning seejärel kangideks. Kreemi valmistamiseks sega toasoe maitsestamata toorjuust munakollaste, vanillsuhkru ja 1,5 dl suhkruga. Vahusta koor ja lisa 1 sl Amaretto likööri. Sega jahtunud kohvi hulka 1 dl likööri ning 2 sl suhkrut. Lao kohvis niisutatud leivakangid vormi põhja ning kata kreemiga. Lao peale uus kiht leiba ja kata see kreemiga, jätka seni, kuni leiba ja kreemi jätkub. Kata pealt kreemiga. Lase külmkapis seista vähemalt kaheksa tundi, soovitavalt üle öö. Enne serveerimist raputa peale kakaopulbrit.