Neljale

Suur võileib on üsna toekas kõhutäide, kuna leivakihtide vahel on kasutatud singi-munasalatit. Salat lisab leivale mahlakust, seetõttu tasuks rooga enne serveerimist vähemalt 2–3 tundi külmas hoida.

  • 1 viilutamata vormileib (Borodino)
  • 1 purk majoneesi (Salvesti Kerge)
  • 2 marineeritud kurki
  • 3 keedetud muna
  • 1 dl hakitud rohelist sibulat
  • 150 g sinki
  • pipart

Lõika leib pikkupidi 1 cm paksusteks viiludeks. Lõigu marineeritud kurk ja sink väikesteks kuubikuteks. Riivi keedetud munad. Sega kõik ained majoneesiga läbi ning vajadusel maitsesta pipraga. Määri segu leivale ja kata järgmise viiluga. Korda seda, kuni salatisegu on otsas. Pealmine leivaviil jäta salatiseguga katmata. Tõsta kokkupandud leib serveerimisalusele ning aseta külmkappi maitsestuma. Enne serveerimist viiluta leib ning paku koos värske tomatisalatiga.

Tagasi