15. aprill 2010, Tamsalu – Eesti Leivaliit valis üldkoosolekul liidu uueks presidendiks AS Lõuna Pagarid juhataja Uno Kaldmäe. Leivaliidu tegevdirektorina jätkab Arnold Kimber.

Uno Kaldmäe on tänu oma pikale tööstaažile liidu arenguga hästi kursis ning aastate jooksul liidu tegevuses aktiivselt osalenud. Kaldmäe sõnul jätkab liit kindlasti kõiki juba traditsiooniks muutunud üritusi ja ettevõtmisi. “Leivanädalad, noorte kondiitrite ja pagarite võistlused, koolitused, messid ja koolileiva projekt jäävad leivaliidu tegevuses olulisele kohale,” sõnas ta. “Püüame lisaks  uusi algatusi välja mõelda, mis hoiaks nii leiba au sees kui ka kõiki liikmeid liidu tegemistesse kaasatud,” ütles ta.

Leivaliidu juhatuse liikmeteks valiti Kristjan Kongo (AS Fazer Eesti juhataja), Heiki Hallik (AS Hallik juhataja), Anri Treifeldt (OÜ Reval Kondiiter juhataja) ja Marge Tirgo (AS Sveba-Dahlen Baltic juhataja). Valiti ka uus revisjonikomisjon.

Eesti Leivaliidu presidendi ja juhatuse volitused kestavad 2 aastat.

Mittetulundusühing Eesti Leivaliit ühendab 18 ettevõtet, kelle kogukäive oli möödunud aastal 1,27 miljardit krooni.

Lähem info:
Arnold Kimber
Eesti Leivaliidu tegevdirektor
52 28 805

Tagasi