6.-10. märtsini 2010 viibisid Pariisis pagarite- ja kondiitrite messil „Europain`2010“ Eesti Leivaliidu liikmed AS Pere Leib Tootmisest, AS Lõuna Pagaritest, AS Sveba-Dahlen Balticust, OÜ-test Vilmix ja Engineering & Service.

Vaadati Euroopa Meisterpagarite võistlusi, kohtuti kolleegidega ja uuriti eesti toodangu ja kogemuste eksportimisvõimalusi Euroopa Liitu ja kolmandatesse maadesse. Tehti visiit Eesti Suursaatkonda Pariisis, kus suursaadik Margus Rava valgustas Eesti ja Prantsusmaa vahelist kaubavahetust ning prantslaste kasvavat huvi Eesti toidu ja toiduainete vastu.

Messikülastus oli jätk sügisel Düsseldorfi messil sõlmitud kokkulepetele, kontaktidele ja uute kontaktide loomine eesmärgiga leida Eesti Leivaliidu liikmete toodetele ekspordivõimalusi, mida soodustab Eesti pagari- ja kondiitritoodete kõrge kvaliteet, uued tehnoloogilised võimalused ning vabad tootmisvõimsused.

Vaata pilte Leivaliidu galeriist: http://www.flickr.com/photos/eestileivaliit

Tagasi