Eesti pagari- ja kondiitritööstuse arendaja ja Leivaliidu kauaaegne president Neeme Raig pälvis põllumajandusministrilt eduka tegutsemise eest ministeeriumi valitsemisala valdkonnas hõbedase teenetemärgi.

Käesoleval aastal täitub Neeme Raigil 30 aastat  tegevust Eesti pagaritööstuse edendamisel ja rukkileiva propageerimisel:

Eesti Leivaliidu asutajaliige 24. november 1989.a.
Eesti Leivaliidu juhatuse esimees, president 1989 – 1994; 2002 – k.a.
Tartu Leivakombinaadi (AS Pere Leib, AS Pere Leib Tootmine) direktor, juhataja, nõukogu esimees 1980 – k.a.
AS Pere juhatuse liige

Ministeeriumi teenetemärgid andis põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder üle Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud aktusel 19. veebruaril 2010. Tänavu pälvis ministeeriumi teenetemärgi kokku 24 inimest, kelle valis välja põllumajandusministeeriumi teenetemärkide andmise komisjon. Komisjoni tööd juhtis põllumajandusministeeriumi kantsler Ants Noot.

Palju õnne ja ilusat ja leivalõhnalist iseseisvuspäeva soovides,

Arnold Kimber
Leivaliidu tegevjuht

Tagasi