Eesti Leivaliit osaleb 30. oktoobrist kuni 1. novembrini Eesti Näituste messikeskuses toimuval suurel toidumessil Tallinn Foodfest 2008. Kõik huvilised saavad tutvuda 54 eri sorti Eestis toodetud rukkileivaga ning maitsta Koolileiba.

Lisaks pagaritoodete väljapanekule korraldas Leivaliit messi raames koostöös Eesti Pagarite Seltsiga ühisseminari RUKKILEIB KUI OSA TERVISLIKUST TOITUMISEST.

Seminarist võtsid osa ametikoolide kutseõpetajad, koolide käsitöö ja kodunduse õpetajad ning kõik teised asjast huvitatud messikülalised. Ellen Pärn Eesti Põllumajandusmuuseumist andis ülevaate rukkileivast Eesti ajaloos ning Tiina Rühka ASist Leibur rääkis rukkileivast ja selle rollist tervislikus toitumises.

Tallinn FoodFest 2008 viib edasi 1993. aastal alguse saanud igasügisese kogu Eesti toiduala ühendava ürituse traditsiooni. Üle aasta ja vaheldumisi Tallinna Toidumessiga toimuv Tallinna toidufestival on kohtumispaik toidu tootjate, toitlustuse ning jae- ja hulgikaubanduse professionaalidele.

Rohkem infot: www.profexpo.ee

Arnold Kimber
Leivaliidu tegevjuht
Telefon: 50 37 477, 52 88 805
E-post: leivaliit@neti.ee

Tagasi