20. märts 2008, Tartu – Eesti Leivaliit valis oma korralisel üldkoosolekul liidu presidendiks tagasi AS Pere Leib nõukogu esimehe Neeme Raigi. Leivaliidu tegevdirektorina jätkab Arnold Kimber.

Neeme Raigi sõnul kavatseb ta Leivaliidu presidendina jätkata rukkileiva väsimatut propageerimist. „Töötame selle nimel, et Eesti viljast valmistatud tervislik rukkileib leiaks kindla igapäevase koha meie toidulaual,” ütles Raig. Ta lisas, et Leivaliit kavatseb kindlasti jätkata ka Koolileiva projekti.

Teise suure valdkonnana tõi Raig esile koostöö Eesti Kaupmeeste Liiduga, et üha suurem ja mitmekesisem valik pagaritooteid jõuaks Eesti kaupluselettidele. „Loodame, et meil õnnestub saavutada kokkulepped ning suured kaubandusketid seavad pagaritoodetele vähem piiranguid,” märkis Raig.

Raig kinnitas veel, et Leivaliit soovib edaspidi koondada enda alla valdava osa Eesti pagaritest.

Leivaliidu juhatuse liikmeteks valiti Kristjan Kongo Fazer Pagaritest, Andres Mets Salutaguse Pärmitehasest, Marge Tirgo AS Vilmixist ja Uno Kaldmäe AS Lõuna Pagaritest. Valiti ka Leivaliidu uus revisjonikomisjon.

Eesti Leivaliidu presidendi ja juhatuse volitused kestavad 2 aastat.

Mittetulundusühing Eesti Leivaliit ühendab 20 ettevõtet, kelle kogukäive oli möödunud aastal 1,43 miljardit krooni.

Lähem info:
Arnold Kimber
Eesti Leivaliidu tegevdirektor
52 28 805

Tagasi