Reedel, 30. novembril korraldab Eesti Leivaliit koostöös Eesti Noorsootöö Keskusega infomessi Teeviit 2007 raames noorte pagarite ja kondiitrite kutsemeisterlikkuse võistlused.

Võistlused toimuvad pagari- ja kondiitrieriala õpilastele eraldi. Noorte kondiitrite selle aasta võitluse teema on ESIMENE ARMASTUS. Võistlustööks on kuni 2-kilogrammine tort, mille kõik kaunistused peavad olema söödavad ning valmistatud kohapeal.

Noored pagarid peavad valmistama magusaid palmiksaiu ning kodutööna tooma võistlusele küpsetise teemal MINU KOOL.

Leivaliit palub kõigil huvilistel endast hiljemalt reedeks, 16. novembriks e-maili aadressilleivaliit@neti.ee teada anda.

Kutsemeisterlikkuse võistluste läbiviimist toetab SA Innove.

Noorte infomessi Teeviit eesmärk on pakkuda noortele informatsiooni õppimise, vaba aja veetmise, tööhõive ja kõige muu kohta, mis puudutab tulevase elu planeerimist. Samuti pakub Teeviit noortega tegelevatele inimestele informatsiooni koolituse, vastava kirjanduse ja kõige muu kohta, mis aitab tööd huvitavamaks ja sisukamaks teha.

www.entk.ee
www.teeviit.ee

Arnold Kimber
Leivaliidu tegevdirektor
Tel: 52 88 805

Tagasi