Eeesti Leivaliidu poolt tehti traditsiooniline visiit President Karise juurde, et enne leivanädalat ja Lõikuspüha tuletada meelde meie traditsioone Eesti rukkileivast
Paljudes koolides ja lasteasutustes peetakse leivanädalat, mil pagarid ja Eesti Leivaliit tutvustavad leivategemise kombeid ning leiva tähtsust meie kultuuris ja igapäevaelus. Eks Eesti rukkijahust küpsetatud leiva tunneb maitse järgi kohe ära.
VPK tsitaat: tänavu Leivaliidult kingituseks saadud traditsiooniline uudseleiva päts on seekord Hiiumaal küpsetatud. Maitselt meenutab Bruno nime kandev leib kunagist Borodino leiba. Erilise nüansi annab leivale koriander.
Jätku leiba!
Tekst: Vabariiri Presidendi Kantselei ja Eesti Leivaliit
Fotod: Vabariigi Presidendi Kantselei
Tagasi