Lihtsale võileivatordile annab hõrgu maitse avokaadokreem. Osta avokaado varakult valmis ja lase sellel toatemperatuuril küpseda, nii saad mõnusalt pehme konsistentsiga kreemi.
- 1 viilutatud vormileib
- 300 g hapukoort
- 200 g lahjat majoneesi
- 1 avokaado
- 2 keedetud muna
- 200 g viilutatud sinki
- 1 pott lehtsalatit
- kaunistamiseks kirsstomateid, värsket
- kurki ja murulauku
Hõõru pehme avokaado kreemjaks massiks, kõvema vilja võid eelnevalt riivida. Lisa majonees, hapukoor ja peeneks hakitud munad, sega hoolega. Jäta mõni singiviil ja salatileht kaunistuseks, ülejäänud lõika peenteks ribadeks. Eemalda leivaviiludelt koorik ning aseta neli viilu serveerimisalusele. Määri leivale kreemi ning puista peale singi- ja salatiribasid. Järgmised kihid valmista samamoodi. Pealmine kiht kata kreemiga ning kaunista meelepärasel viisil murulaugu, singiviilude, kurgi ja tomatiga. Lase tordil enne serveerimist külmkapis maitsestuda vähemalt viis tundi, veel parem üle öö. Kaunistamise
võiksid jätta järgmiseks päevaks